Üzenetét megkaptuk!

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

Irodánk

8600 Siófok, Semmelweis u. 14.

}

Nyitvatartásunk

H-P 8:00-16:30

Mindig ügyfeleink maximális elégedettsége a cél!

Vállalatunk fő tevékenységét nem abban látja, hogy az egyes fuvarokat A és B pont között lebonyolítsa, hanem hogy Megbízóink számára teljes körű logisztikai és fuvarozási szolgáltatási csomagot dolgozunk ki, így Megbízóinknak kizárólag az eredeti főtevékenységére kell koncentrálniuk. Biztosítjuk, hogy a logisztikai feladatokat nagy szakértelemmel, magas színvonalon oldjuk meg a lehető legjobb költségszinten.
Szolgáltatási palettánkkal megoldást kínálunk mindazon vállalatoknak, amelyek a logisztikai területen szakember hiánnyal küzdenek, vagy amelyeknek jobban megéri a szállítmányozást egy külső cégnek kiszervezni.
Munkánk során mindig nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. A minőségi elvárások mellett kiemelt felelősséget jelent számunkra az, hogy Partnereink jelentős hányadának már a kezdetek óta just-in-time rendszerben is szállítunk, ezért is a megbízhatóság elengedhetetlen része a működésünknek.
Teljes mértékben hozzájárulunk Partnereink céges célkitűzéseihez, ezáltal hatékonyabban segítjük versenyelőnyhöz jutásukat és költségtakarékos működésüket. Egyre bővülő hálózatunk révén tovább növeljük piaci pozíciónkat és így új vevőink sikereinek is részesévé válhatunk.

A nap 24 órájában állunk Megbízóink rendelkezésére. Angol, német, orosz, spanyol nyelven igény esetén felvesszük Megbízónk külföldi partnerével a kapcsolatot. 

Nincs olyan kérdés vagy felmerülő probléma, amelyre ne találnánk gyors, megbízható és költséghatékony megoldást. 

Szolgáltatásaink

Önnel is fordult már elő, hogy késett az áru, nem érte el a kapcsolattartóját, vagy nem kapott megfelelő tájékoztatást? Ha igen, akkor van egy jó hírünk. Ez abban az esetben, ha minket bíz meg, nem fordulhat elő többé. Hogy miért? Mert nálunk alap az ügyfélközpontú szemléletmód, mivel az egyéni igényekhez igazodva, rugalmasan kezeljük az ügyfeleinket. Mert nálunk személyes közvetlen kapcsolattartó kollégát kap. Mert 0-24-es elérhetőséget biztosítunk. Mert mi garantáljuk, hogy visszahívjuk Önt. Célunk: Ügyfeleink elégedettsége

Belföldi szállítmányozás

A belföldi szállítmányozás minden területén tudunk kedvező megoldást biztosítani Megbízóink részére kisebb csomagok vagy raklapos mennyiségek, komplett rakományok szállítása esetében is.

Nemzetközi közúti szállítmányozás

Cégünk stabil nemzetközi alvállalkozói hátterének köszönhetően szolgáltatásunk nem csak az Unio-s országokra terjed ki, 3. országos szállításokat is vállalunk. Palettás kereskedelmi áru, ADR hatálya alá tartozó termékek, túlméretes áru, ezek komplett vagy részszállítása esetén is készséggel állunk Megbízóink rendelkezésére.

Raktározás

Beérkező és kimenő áru tárolása, raktározása, szállítmányok egyedi igény szerint történő összeállítása, komissiózás, készletkezelés, csomagolás, átcímkézés.

Az Incon-Logistic Kft. Önnek a legideálisabb partnere, mert…

 • Magasan képzett kollégáink angolul, németül, spanyolul, oroszul, beszélnek, ezzel is
  biztos hátteret adva a külföldi szállítmányok zavartalan célba érésének
 • Nagy értékű szállítmánybiztosítás és szállítmányozói felelősség biztosítás szolgálja Megbízóink érdekeit
 • Mert a nap 24 órájában fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel
 • Gyors reakcióidő a kommunikációban, autók és kiszállítások napi 2*ellenőrzése
  biztosított
 • Mert munkánk színvonalát talán az tükrözi legjobban, hogy megbízóinkat hosszú évek óta partnereink között üdvözölhetjük
 • Közel 100 % -os megbízói elégedettség az elmúlt 10 év során
 • Mert piaci versenytársaink többségétől eltérően mi nemcsak fuvarokat szervezünk,
  hanem tanácsadással is segítjük Megbízóinkat, akár angol, német, spanyol vagy orosz nyelven
 • Mert nálunk nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, így a feladatokat is minősített alvállalkozókkal látjuk el
 • Mert ingyenes konzultációval és egy jó kávéval várjuk Önt
 • ISO 9001 és GDP minősítéssel rendelkezünk
 • Teljes körű , magas szintű, logisztikai szolgáltatást nyújtunk megbízóink számára
 • Raktározás
Facebook