Luxuslogisztikai szolgáltatás

Vállalatunk legújabb induló szolgáltatása a luxuslogisztika, amely a luxuscikkek piacának speciális igényeit elégíti ki. A luxuscikkek piaca nagyon érzékeny a vevők elvárásaira, így a szállításnak is meg kell felelnie a legmagasabb színvonalnak. A luxuslogisztika célja, hogy biztosítsa a termékek biztonságát, védelmét, nyomon követhetőségét, gyorsaságát és rugalmasságát a szállítás során.

A luxuslogisztika több területet is érint, például a divatot, az ékszereket, az órákat, a művészetet, a borokat és a pezsgőket, az autókat és a repülőgépeket. Mindegyik területnek megvannak a sajátosságai és kihívásai. Például a divatiparban fontos a szezonalitás és az időzítés, az ékszerek és órák esetén pedig a biztonság és az értékvesztés elkerülése. A művészeti tárgyak szállítása speciális csomagolást és környezeti feltételeket igényel.

A luxuslogisztika nemcsak a termékek szállítását jelenti, hanem az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat is. Ilyenek például a vámkezelés, az áruellenőrzés, a raktározás, a csomagolás és csomagolásmentesítés, az átadás-átvétel dokumentálása, az utánkövetés és az ügyfélszolgálat. A luxuslogisztika-szolgáltatóknak tehát magas szintű szakértelemmel, megbízhatósággal és rugalmassággal kell rendelkezniük.

Luxuslogisztika szolgáltatásunkban nagyértékű, érzékeny áruk szállítmányozását vállaljuk. Szállítandó termékek: nagyértékű és érzékeny élelmiszerek (pl. szarvasgomba), nagyértékű veterán járművek (pl. veterán autók, yachtok), laboratóriumi érzékeny termékek (pl. fagyasztott laboratóriumi föld), festmények, antik tárgyak, bútorok. Felmérés keretében javaslatot készítünk a csomagolásra, a szállítás típusára, igény esetén a terméknek megfelelő csomagolást is átvállaljuk.

Földön, vízen, levegőben, az INCON ott van időben!