Nemzetközi szállítmányozás

Nemzetközi szállítmányozás új dimenziója - ismerjen meg minket a jövőbeni precizíós szállítmányozási partnereként.

Gyors, pontos, megbízható logisztikai szolgáltatás a világ bármely pontjára.

Szakértői csapatunkkal a legmagasabb színvonalú precíziós szállítmányozást kínáljuk Önnek, legyen szó akár légitengerivasúti vagy közúti fuvarozásról. Nagy hozzáértéssel és gondossággal tervezzük a logisztikai folyamat minden elemét, hogy áruja a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben érjen célba. Ismerjük az iparági trendeket és előre tudjuk jelezni a várható változásokat.

Keresse szakértői csapatunkat, ha precizíós nemzetközi szállítmányozáshoz keres megbízható, felkészült partnert.
  • Fuvarlevél: A fuvarlevél a szállítmányozási szerződés írásos formája.
  • CMR-okmány: A CMR-okmány a nemzetközi közúti árufuvarozási szerződésről szóló egyezmény alapján szükséges okmány.
  • Vámáru-nyilatkozat: A vámáru-nyilatkozat a vámhatósághoz benyújtott okmány, amelyben a szállítmány adatait kell feltüntetni.
  • Biztosítási kötvény: A biztosítási kötvény a szállítmány biztosítására vonatkozó okmány.

Szolgáltatásunk során mindezeket segítünk elkészíti vagy megszerezni.

Nemzetközi szállítmányozás egy összetett folyamat, amelynek során számos szereplő vesz részt. Szállítmányozó cégként szorosan együttműködünk mindegyik szereplővel, hogy biztosítsuk a szállítmány zökkenőmentes és hatékony lebonyolítását.

Fuvarozó: Szakértő csapatunk gondoskodik a szállítási folyamat minden aspektusáról, a rakodástól a vámkezelésig és a címzetthez történő kézbesítésig. Célunk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek, figyelembe véve egyéni igényeiket és elvárásaikat.

Feladó: A feladó az a személy vagy cég, aki a szállítmányt feladja nekünk. Fontos, hogy a feladó pontos és naprakész információkat adjon a szállítmányról, beleértve a tartalmát, súlyát, méretét és értékét. Ezen információk alapján tudjuk megtervezni a szállítást és a szükséges dokumentumokat.

Címzett: A címzett az a személy vagy cég, aki a szállítmányt fogadja. A címzettnek gondoskodnia kell a szállítmány átvételéről a megadott helyen és időben. Ezenkívül a címzettnek felelőssége a szükséges vámkezelési eljárások lebonyolítása is, amennyiben ez szükséges.

Vámhatóság: A vámhatóság az a hatóság, amely ellenőrzi a be- és kilépő árukat. A vámhatóságnak be kell mutatni a szükséges vámdokumentumokat, hogy a szállítmány átléphessen a határokon. A fuvarozó cég segíthet a vámkezelési eljárások lebonyolításában, és tanácsot adhat a szükséges dokumentumokkal kapcsolatban.

Biztosítótársaság: A biztosítótársaság fedezetet nyújt a szállítmány elvesztése vagy sérülése esetén. Mi az Incon-Logistic-nél mindig javasoljuk, hogy a feladó kössön biztosítást a szállítmányra, hogy fedezze a lehetséges károkat.

* mező kitöltése kötelező. Itt található adatvédelmi tájékoztató.
Azonnal kérdése lenne?

Hívjon: + 36 84 580 048

Válassza az INCON-LOGISTIC Kft.-t, ha precíziós nemzetközi szállítmányozásra van szüksége!

A nemzetközi szállítmányozás során árukat szállítunk egyik országból a másikba. Célunk, hogy az áruk biztonságosan, gyorsan, hatékonyan és költséghatékonyan jussanak el a feladótól a címzettig a jogi, vámügyi, kereskedelmi és logisztikai szempontok figyelembevételével.

Nemzetközi közúti szállítmányozás

A nemzetközi közúti szállítmányozás az INCON-LOGISTIC-nél egy olyan dinamikus és rugalmas szolgáltatás, amely a mai gyorsan változó üzleti világban elengedhetetlen.

Kiválóan alkalmas rövidebb távolságokra, kisebb mennyiségű vagy súlyú, illetve egyébként nehezen szállítható áruk gyors és hatékony eljuttatására.

A nemzetközi közúti szállítmányozási szolgáltatásunk azok számára ideális, akik számára a sebesség, a rugalmasság és a költséghatékonyság kulcsfontosságú.

A nemzetközi közúti szállítmányozás rendkívül alkalmazkodóképes, lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan reagáljanak a piaci igények változásaira, optimalizálják ellátási láncukat és növeljék ügyfeleik elégedettségét.

Az ajtótól-ajtóig történő szolgáltatás révén maximális kényelmet biztosítunk, mivel a szállítmányokat közvetlenül a feladótól szállítjuk a címzettig, ezzel csökkentve az áru átvételével és továbbításával kapcsolatos bonyodalmakat.

Nemzetközi közúti szállítmányozás​

Tudjuk, hogy a mai üzleti környezetben a költséghatékonyság kiemelten fontos, ezért közúti szállítmányozási megoldásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok versenyképes árak mellett kínáljanak magas színvonalú szolgáltatást. Bár a kapacitás korlátozott lehet és a környezeti hatásokra is odafigyelünk, folyamatosan dolgozunk azon, hogy zöldebb, környezetbarátabb megoldásokat integráljunk szolgáltatásainkba, így csökkentve ökológiai lábnyomunkat.

Válassza az INCON-LOGISTIC nemzetközi közúti szállítmányozás szolgáltatását, ha egy megbízható, hatékony és rugalmas logisztikai partnerre van szüksége, aki képes alkalmazkodni vállalkozása egyedi igényeihez. 
Legyen szó bármilyen kihívásról, csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott megoldásokkal támogassa üzleti céljainak elérését. 

Tegye sikeressé vállalkozását azzal, hogy a INCON-LOGISTIC Kft.-t választja partnerének!

Nemzetközi tengeri szállítmányozás

A nemzetközi tengeri szállítmányozás az egyik legmegbízhatóbb és leginkább költséghatékony logisztikai megoldás a globális kereskedelem számára.

A tengeri szállítási mód ideális választás nagyon hosszú távolságokra, óriási mennyiségű vagy súlyú áruk esetén, illetve olyan termékek szállítására, amelyek nem érzékenyek a hosszabb tranzitidőre. 

A tengeri szállítmányozás kiemelkedő előnye a rendkívüli kapacitás és a költséghatékonyság, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nagy mennyiségű árut szállítsanak világszerte rendkívül versenyképes áron.

A nemzetközi tengeri szállítmányozás nemcsak olcsó és globális megoldás, de környezetbarát alternatívát is kínál a légi és közúti szállításhoz képest, hiszen jelentősen alacsonyabb a szén-dioxid-kibocsátása. A modern flottákkal és fejlett logisztikai folyamatokkal a nemzetközi tengeri szállítmányozás során már gyorsabban és hatékonyabban tudjuk kezelni az áruk szállítását, minimalizálva a késedelmet és maximalizálva az ügyfél elégedettséget.

Nemzetközi tengeri szállítmányozás​

Elismerjük, hogy a tengeri szállítmányozás lehet lassú és bonyolult, valamint függ a tengeri körülményektől, azonban itt az INCON-LOGISTIC Kft.-nél, a tapasztalt csapatunk és a kiterjedt partnerhálózatunk révén képesek vagyunk kezelni ezeket a kihívásokat, biztosítva az áruk biztonságos és határidőre történő szállítását. Egyedi szállítási megoldásaink, amelyek magukban foglalják a nyomon követési technológiát és a vámügyintézést, lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy pontosan tájékozódjanak szállítmányuk állapotáról és elkerüljék a várható akadályokat.

Válassza a nemzetközi tengeri szállítmányozást, ha a költséghatékonyság, a nagy kapacitás és a globális elérhetőség kulcsfontosságú az Ön számára. Engedje meg nekünk, hogy segítsünk vállalkozásának kihasználni a tengeri szállítmányozás nyújtotta lehetőségeket, csökkentve költségeit és tágítva piaci elérhetőségét. Partnereinkkel együttműködve folyamatosan törekszünk arra, hogy innovatív megoldásokat kínáljunk, amelyek megfelelnek a fenntarthatóság és a környezettudatosság elveinek.

Válassza kiemelkedő szolgáltatásunkat, és tapasztalja meg, hogy a tengeri szállítmányozás hogyan teheti üzleti műveleteit egyszerűbbé, gazdaságosabbá és zöldebbé.

Nemzetközi vasúti szállítmányozás

A nemzetközi vasúti szállítmányozás kiváló választás azok számára, akik hosszabb távolságokra, nagyobb mennyiségű vagy súlyú áruk szállítását tervezik, különösen azoknak az áruk számára, amelyekre a hőmérséklet-ingadozások vagy a nedvesség nem gyakorolnak jelentős hatást. 

A nemzetközi vasúti szállítmányozás szolgáltatásunkkal nagy kapacitású, rendkívül biztonságos, környezetbarát és költséghatékony megoldást kínálunk, ami ideálissá teszi a nagy volumenű áruszállításra.

A vasúti szállítmányozás előnyeit kihasználva vállalkozása kiemelkedhet a versenytársak közül, mivel ez a szállítási mód jelentős költségmegtakarítást kínál, különösen nagy mennyiségű áru esetében. Emellett a vasút környezetbarát jellege – mivel kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki kilométerenként az áru tonnája után, mint a többi szállítási mód – segíti vállalkozását abban, hogy zöldebb képet alakítson ki és hozzájáruljon a környezetvédelemhez.

Nemzetközi vasúti szállítmányozás

Bár a vasúti szállítmányozás lehet lassabb és rugalmatlanabb, valamint függ a rendelkezésre álló vasúti infrastruktúrától, de mi az INCON-LOGISTIC Kft.-nél a pontos tervezés és a logisztika koordinálása révén mindent megteszünk, hogy ezek a hátrányok minimalizálhatók legyenek. Szakértő csapatunk mélyreható ismeretekkel rendelkezik a nemzetközi vasúti logisztika területén, és képes az Ön szállítmányozási folyamatát a lehető leghatékonyabbá tenni, biztosítva, hogy az áruk időben és biztonságosan érkezzenek meg céljukhoz.

Engedje, hogy segítsünk Önnek kiaknázni a vasúti szállítmányozás nyújtotta előnyöket. 

A testreszabott szállítási megoldásainkkal, amelyek tökéletesen illeszkednek vállalkozása igényeihez, maximalizálhatja hatékonyságát, miközben csökkenti ökológiai lábnyomát és szállítási költségeit. 

Bízza vállalkozását egy olyan partnerre, aki elkötelezett amellett, hogy megtalálja a legmegfelelőbb, legbiztonságosabb és legköltséghatékonyabb szállítási megoldásokat, miközben elősegíti a környezettudatos üzleti gyakorlatokat. válassza az INCON-LOGISTIC Kft. nemzetközi vasúti szállítmányozás szolgáltatását, mint megbízható és fenntartható szállítási módját.

Nemzetközi légi szállítmányozás

A nemzetközi légi szállítmányozás a gyorsaság és az effektivitás csúcsa a globális logisztikában. Ideális megoldás kis mennyiségű vagy súlyú áruk számára, illetve olyan speciális árucikkek esetén, amelyek gyorsaságot igényelnek – legyen szó sürgős dokumentumokról, friss termékekről vagy különlegesen érzékeny árukról. Azok számára, akiknek az idő a legkritikusabb tényező, a légi szállítmányozás nyújtja a leggyorsabb szállítási megoldást, lehetővé téve az áruk szinte bármely pontba történő eljuttatását a világon belül rendkívül rövid idő alatt.

A nemzetközi légi szállítmányozás magasabb költségekkel járhat, ez a szállítási mód páratlan előnyöket kínál: gyorsaság, hatékonyság és megbízhatóság.

Ezek az előnyök gyakran felülmúlják a magasabb költségeket, különösen azok számára, akik értékes vagy sürgős áruk szállításával foglalkoznak. Emellett a nemzetközi légi szállítmányozás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy rugalmasan reagáljanak a piaci változásokra, gyorsan alkalmazkodjanak az üzleti kihívásokhoz és előnyt szerezzenek versenytársaikkal szemben.

Nemzetközi légi szállítmányozás​

Annak ellenére, hogy a légi szállítmányozás korlátozott kapacitással rendelkezik és a légi forgalom változásaitól függ, az INCON-LOGISTIC Kft. szakértő csapatánál készen állunk arra, hogy testreszabott megoldásokkal segítsük ügyfeleinket. Komplex logisztikai kihívások esetén is képesek vagyunk hatékonyan koordinálni az áruszállítást, biztosítva, hogy az áruk időben és biztonságosan érkezzenek meg céljukhoz.

Válassza a nemzetközi légi szállítmányozást, ha prioritást élvez az áruk gyors és megbízható szállítása. Engedje meg, hogy a mi fejlett logisztikai hálózatunk és szakértelmünk maximalizálja üzleti hatékonyságát és versenyképességét a globális piacon.

A légi szállítmányozás nem csak egy szállítási mód, ez egy stratégiai döntés, amely elősegítheti vállalkozása növekedését és sikerét.