Raktározás

A raktározás az áruk tárolásának és kezelésének folyamata, amely a beszerzés, a termelés, a szállítás és az értékesítés közötti áthidaló funkciót tölti be. A raktározás célja, hogy biztosítsa az áruk biztonságát, minőségét, nyomon követhetőségét, elérhetőségét és optimális készletszintjét. A raktározás a logisztika egyik fontos része, amely hatással van a vállalat költségeire, bevételeire, versenyképességére és az ügyfél-elégedettségére.

A raktározásnak vannak bizonyos szabályai és engedélyei is. A raktáraknak meg kell felelniük a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi és egyéb jogszabályi előírásoknak. A veszélyes áruk tárolása speciális engedélyt igényel. A raktáraknak rendelkezniük kell felelősségbiztosítással is.

Raktározási szolgáltatásunk keretében vállaljuk beérkező és kimenő áruk tárolását, raktározását, szállítmányok egyedi igény szerint történő összeállítását, komissiózását, készletek kezelését, csomagolását, átcímkézését.

2 budapesti, nagykanizsai és miskolci partnerraktárakban raklapos áruk tárolását vállaljuk. Igény esetén darabárus kiszerelésű termékek raktározására is van lehetőség. Mind polcrendszerű, mind tömbraktáros szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.