Társadalmi szerepvállalás

Mi, az INCON-LOGISTIC Kft. közössége elkötelezettek vagyunk, hogy

... összhangban társaságunk alapértékeivel segítsük a szakmánk iránt érdeklődő fiatalokat pályaorientációs, interaktív ismertetőkkel, nagy hangsúlyt fektetve INCON INTEGRITY programunk hatékonyságnövelő üzenetére. Ebben a szakmai ismeretek mellett a szállítmányozás visszazöldítésének lehetőségei is fontos szerepet kapnak.

... hozzájáruljunk a helyi közösség minőségi életéhez, különös tekintettel az egészséges életmódra és a kulturális tevékenységekre. A kerékpározást ösztönző ECO-Bicó projektünk a testedzésre és a környezettudatosságra is felhívja a figyelmet. A résztvevők a letekert kilométereken keresztül válnak faültetési akciónk részesévé.

... személyes példamutatással és anyagilag is ösztönözzük az önkéntes tevékenységet vállalatunk értékeinek megfelelően. Havi rendszerességgel támogatjuk az UNICEF-et, évenkénti adományokkal segítjük elő különböző jótékonysági alapítványok tevékenységét. A „Fogadj örökbe egy ovit” programot kedvezményes szállításokkal segítjük.

... a felelős gondolkodást, az ésszerűsítés lehetőségeit egyre több fórumon kihangosítsuk. Legyen tisztában mindenki a szállítmányozás társadalmi költségeivel és hatásaival – a láthatókkal és nem láthatókkal egyaránt. Hisszük, hogy a siker alapja az összefogás. Mi megtesszük a ránk eső részt, és partnereinket, alvállalkozóinkat is bevonjuk fenntarthatósági törekvéseinkbe.

... tegyünk érte, hogy egy élhető bolygót hagyjunk magunk után. Nemzetközi Lean and Grean tagságunkon keresztül tevékeny edukációs munkát végzünk mind környezetünkben, mind vevőink és beszállítóink felé. Saját fejlesztésű CO2-kalkulátorunk segítségével folyamatosan monitorozzuk környezetterhelésünket annak érdekében, hogy 2028-ig 20%-kal csökkentsük a károsanyag-kibocsátást.