Precíziós szállítmányozás

Az INCON-LOGISTIC Kft. a precíziós szállítmányozás szakértője. A precíziós szállítmányozás az alapos tervezést és odafigyelést igénylő kereskedelmi áruk fokozott gondossággal történő kezelését jelenti az ellátási lánc minden pontján.
Főbb területei: JIT (Just-in-time) szállítás; különleges kezelést igénylő áruk (gyógyszer, élelmiszer) szállítása; nagyértékű áruk (autóipari alkatrészek) kezelése; asztalra szállítás; neutralizált szállítmányok kezelése.

A precíziós szállítmányozás előnyei

Csökkenő logisztikai költségek

A precíziós szállítmányozás jobb kiszámíthatóságot és tervezhetőséget, ezáltal kevesebb szállítási problémát és kevesebb költséget jelent.

Transzparencia (átláthatóság)

Minden a felelős ajánlatadással kezdődik. Nincsenek rejtett költségek, nincs lappangó áremelés szerződéskötés után. Folyamataink átláthatóak, működésünk kiszámítható és prudens. Nyitott könyv vagyunk.

Rövidülő szállítási idők

A precíziós szállítmányozás fundamentuma a minden részletre kiterjedő, nagy szakértelemmel végzett tervezés, melynek köszönhetően a lehető legrövidebbre csökkenthető a szállítási idő.

Zsugorodó logisztikai kockázatok

Az alapos tervezés, a szakmai háttér és szaktudás eredménye, hogy mindenre gondolunk, ezért kevesebb a váratlan esemény. A kevesebb váratlan esemény kevesebb kockázatot, végső soron alacsonyabb költséget jelent.

Javuló hatékonyság

Ismerjük és alkalmazzuk a legtöbb hatékonyság-növelési és költségcsökkentési megoldást. Ez a gyakorlatban magasan képzett, specialista dedikált ügyfélkapcsolati munkatársakat, csökkentett adminisztrációt és a legújabb innovációk alkalmazását jelenti.