2023 fontos mérföldkövei

2023 az INCON-LOGISTIC Kft. életében az az év volt, amikor

– Csatlakoztunk a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társasághoz és előadóként vettünk részt a 31. MLBKT Kongresszuson. Itt is beszéltünk a szállítmányozás visszazöldítéséről, a szükséges technológiai és szemléletmódbeli változásokról.

– A Magyar Lean & Green program teljes jogú tagjaivá váltunk. A #környezetvédelem és a #fenntarthatóság számunkra kiemelt jelentőséggel bír és aktívan teszünk azért, hogy még több hazai vállalkozás kövesse jó példánkat.

– Ismét megkaptuk a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó Bisnode AAA tanúsítványt. Hogy egy független, nemzetközi szakértő, a Dun & Bradstreet elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk vállalatunk építésében, fejlesztésében.

– Megrendeztük első partnertalálkozónkat, ahol a sztárvendég Vladimir Cetkar, New York-ban élő macedón gitáros-énekes volt. Egyedi jazz/funk/pop zenéje óriási sikert aratott.

– Minden lehetőséget megragadtunk, hogy egyre szélesebb körben terjesszük: a szállítmányozás visszazöldíthető és felelősségünk tenni érte egyéni és vállalati szinten egyaránt!

2024-ben folytatjuk!