Általános közúti, légi és vízi szállítmányozás

A közúti, légi és vízi szállítmányozás három különböző módja annak, hogy az árukat egyik helyről a másikra eljuttassuk. Mindegyik módnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

A közúti szállítmányozás akkor lehet jó választás, ha rövid távolságra, gyorsan és rugalmasan szeretnénk szállítani az árut. A közúti szállítmányozás előnye, hogy képes háztól házig szolgáltatást nyújtani, és nem igényel különleges csomagolást vagy rakodást.

A légi szállítmányozás akkor lehet jó választás, ha nagy távolságra, nagyon gyorsan és biztonságosan szeretnénk szállítani az árut. A légi szállítmányozás előnye, hogy a leggyorsabb és legmegbízhatóbb szállítási mód, amely képes elérni a legtávolabbi helyeket is.

A vízi szállítmányozás akkor lehet jó választás, ha nagy távolságra, nagy mennyiségű és súlyú árut szeretnénk szállítani. A vízi szállítmányozás előnye, hogy a legolcsóbb és legnagyobb kapacitású szállítási mód, amely képes akár egész konténereket is elszállítani.

Amit kínálunk

Közúti

Palettás kereskedelmi áru, ADR hatálya alá tartozó termékek, túlméretes áru, gépek, berendezések, hűtött, temperált áruk komplett, rész- vagy gyűjtőszállítása esetén is készséggel állunk megbízóink rendelkezésére.

Légi

FCL, LCL, teljeskörű vámügyintézéssel.

Tengeri

FCL, LCL, hűtött, szárazáru, open top konténerek (gépek, nagyméretű berendezések) szállítmányozása teljeskörű vámügyintézéssel.